Vandaag & morgen

Perioden met zon. Vanaf vanavond in het zuidwesten af en toe regen

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend zijn er perioden met zon en is het droog. De wind uit het zuiden is matig, langs de westkust en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanmiddag is het eerst vrij zonnig maar geleidelijk komt er meer bewolking. In het uiterste zuidwesten kan het later vanmiddag af en toe regenen, verder blijft het droog. De zuidoostelijke wind is matig en de middagtemperatuur wordt ongeveer 11°C.
Vanavond gaat het in het zuidwesten van het land regenen. In de rest van het land blijft het op de meeste plaatsen droog. De wind komt uit een zuidoostelijke richting en is matig.

Komende nacht is er in het westen en zuiden kans op wat regen. In de rest van het land blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 7°C en de zuidoostelijke wind is matig.

Morgenochtend is het in het westen bewolkt met mogelijk lichte regen. In het oosten is het droog en is er ruimte voor de zon. De wind komt uit verschillende richtingen en is zwak tot matig.
Morgenmiddag schijnt in het noorden en oosten de zon, blijft het droog en voelt het met een maximumtemperatuur van 15 à 16°C lente-achtig aan. In het westen en zuiden is er veel bewolking en valt er in het zuidwesten soms wat lichte regen. In Zeeland wordt het daarbij hooguit 9°C. Er is weinig wind.
Morgenavond verandert er weinig met nog steeds kans op regen in het zuiden en westen. Elders blijft het droog. De wind gaat in een groot deel van het land uit het westen waaien en neemt daarbij toe naar matig. (Bron: KNMI)

02/03/2024 08.19 uur LT

Vooruitzichten en mogelijke waarschuwingen

Op de meeste dagen droog, maar vooral zondag en dinsdag nog kans op regen. In de loop van volgende week wordt het zonniger en zachter met middagtemperaturen tussen 10 en 14°C. De nachten zijn dan wel fris met minimumtemperaturen soms dicht bij 0°C.

De kans op uitgifte van waarschuwingen is voorlopig klein.

02/03/2024 04.12 uur LT