Vandaag & morgen

Wisselvallig en woensdag vrij veel wind

Waarschuwingen 
Er zijn geen waarschuwingen.

Vanochtend trekt regen van west naar oost over het land. De wind waait uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig.
Vanmiddag is het bewolkt en kan er het plaatselijk (licht) regenen. De middagtemperatuur ligt rond 13°C. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.
Vanavond zijn er enkele opklaringen en kan er plaatselijk lichte regen vallen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6.

Komende nacht is het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 8°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5-6, uit het zuidwesten.

Morgenochtend trekt regen van west naar oost over het land. Het is zwaar bewolkt. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind, windkracht 5-6, uit het zuidwesten. Later in de ochtend kan de wind aan de noordwestkust hard worden, windkracht 7.
Morgenmiddag begint met af en toe regen of motregen. Geleidelijk wordt het in de noordwestelijke helft van het land droog. Elders valt dan af en toe een bui. Het is zwaar bewolkt. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 10°C. Er staat een matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuidwesten. Aan het begin van de middag is de wind aan de noordwestkust hard, windkracht 7.
Morgenavond valt er vooral in de zuidelijke helft regen. Het is zwaar bewolkt. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)

21/03/2023 05.47 uur LT

Vooruitzichten en mogelijke waarschuwingen

Zeer wisselvallig met dagelijks regen of buien en tot en met zaterdag ook vrij veel wind. Maandag tijdelijk minder regen. Maximumtemperaturen rond normaal, minimumtemperaturen ruim boven normaal. Vanaf het weekeinde doet de temperatuur geleidelijk een stapje terug.

De kans op waarschuwingen is voorlopig niet groot.

21/03/2023 04.03 uur LT